naar top
Menu
CC De Kollebloem

Welkom terug!

Goed nieuws: vanaf 1 juli mogen we jou terug ontvangen in ons cc. Elke dinsdagavond kun je naar een film komen kijken. En we hebben ook kleine evenementen voor je in petto.

Hoe zorgen we er samen voor dat alles veilig verloopt? Met deze vijf maatregelen.

1. Koop vooraf je tickets

Heb je een activiteit gespot die je niet wil missen? Bestel dan vooraf je tickets. Dat kan makkelijk online in onze webshop. Geen toegang tot een computer? Geen probleem! Reserveer je zitje bij het Vrijetijdsloket via 03 203 27 05. Op de avond van de activiteit kun je ter plaatse geen ticket meer kopen.

2. Hou voldoende afstand

In de zaal respecteren we social distancing, je zit dus op veilige afstand van andere bezoekers. Zorg dat je die afstand óók altijd bewaart bij het betreden en verlaten van de zaal. Zit de voorstelling erop? Blijf zitten tot het licht brandt en wacht op de instructies van onze medewerkers.

3. Ontsmet je handen

Een goede handhygiëne is cruciaal. Ontsmet daarom nog eens goed je handen net voor je de zaal in gaat. En was ze uiteraard goed met water en zeep na je toiletbezoek.

4. Draag een mondmasker

Mondmaskers spelen een belangrijke rol om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanaf 11 juli ben je ook in onze theaterzaal verplicht dit op te zetten.

5. Kom op tijd

De deuren gaan een halfuur voor de start van de activiteit open. Kom dus goed op tijd om in alle rust jouw plekje in de zaal te zoeken. Let wel: het heeft geen zin om meer dan een halfuur vooraf op post te zijn, want uiteraard willen we wachtrijen vermijden.

Ben je ziek? Blijf thuis!

Kamp je met symptomen van het coronavirus? Of kwam je in contact met een besmet persoon? Dan spreekt het voor zich dat je niet naar de voorstelling komt. Denk aan de veiligheid van onze andere bezoekers en medewerkers.

 
Wij staan voor je klaar
 
Heb je voor, tijdens of na de voorstelling vragen over de coronamaatregelen? Stel ze gerust aan onze medewerkers. Zij staan voor je paraat met een brede glimlach.
 

Voorlopig zal je bezoek er een tikkeltje anders uitzien dan vroeger. Maar daarom niet minder leuk! Duik dus snel in ons aanbod, bestel tickets voor je favoriete activiteiten en … maak het mee.