Wanneer

  • do 10 oktober 2019
    van 19.00u tot 22.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
cc Binder - Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Schuilt er een acteur in jou? Doe mee aan de noodplanningsoefening in cc Binder! De beloning? Een gratis voorstelling voor de hel losbarst en jij in je rol moet kruipen.

Over de try-out van Project K

We leven in een broeiende tijd. Dagelijks worden we overspoeld met beelden, geuren en klanken. Auditieve en visuele tsunami’s overspoelen ons; alles en iedereen is “on the move”… Dan hebben we af en toe rust nodig om tot “tijd” te komen.  Dan hebben we nood aan herkenning en richting. Ik wil ongedwongen de ziel raken door herkenbare verhalen te vertellen met muziek van grootmeesters.

Erik Goossens brengt Project K, met twee soundwizards on keys (Simon De Bauw – Lukas Sabbe), een crazyose guitar hero (Stef Delbaere) en een drummer met krullen (Sam Enthoven). Hij vertelt verhalen met nummers van onder andere Paul Weller, Simon & Garfunkel, Jim Croce en Sting in z’n eigen land-sound-scape.

Over de noodplanningsoefening

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert de gemeente Puurs-Sint-Amands, in samenwerking met de Brandweerzone Rivierenland, de FOD Volksgezondheid en de lokale politie Klein-Brabant, een grote noodplanningsoefening in het nieuwe cc Binder. De bedoeling is om de noodprocedures van cc Binder en deze van de externe hulpdiensten te toetsen in een realistische setting. Daarom zijn we op zoek naar figuranten om alle zitjes van theaterzaal Kollebloem te bezetten. De deelnemers aan deze oefening krijgen in ruil eerst een gratis voorstelling: de try-out van Project K door Erik Goossens.

Wil je graag bijdragen aan deze oefening en meespelen als figurant ? Reserveer dan nu je ticket en wij contacteren je later voor de praktische invulling van deze figurantenrol.

Wil je graag eerst meer info? Contacteer dan onze noodplanningscoördinator, Tinneke Dereymaeker, via noodplanning@klein-brabant.be.