Wanneer

  • wo 08 januari 2020
    van 20.30u tot 22.00u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Brasserie DEKOL
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
website
http://www.ccbinder.be
website
http://www.dekol.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen cc Binder en brasserie DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.

Remko Van Damme - gitarist, zanger songwriter - die in het verleden samenwerkte met: Jokke Schreurs, Koen de Cauter, Kobe Proesmans, Dag Taeldeman en Steven van Gool - speelt al heel zijn leven de Mississippi Delta Blues op zijn kamer. Pas vier jaar geleden achtte hij de tijd rijp om zijn kunde in deze muziekstijl te delen op een podium. Dit doet hij onder de naam BLACK LABEL.

Black Label brengt DELTA BLUES in zijn puurste vorm. Remko zocht zijn inspiratie in de country blues uit de eerste helft van de vorige eeuw. Als geen ander grijpt hij zo rechtstreeks terug naar deze bij uitstek zwarte muziek. Niet alleen zijn de eigen songs van Remko doordrenkt van de blues ook vertolkt hij op imposante wijze het werk van Robert Johnson, Charley Patton, Son House e.a.

Black Label - one man band – weet zo op eigentijdse manier deze muzikale traditie te conserveren en springlevend te houden met veel uptempo blues, duizelingwekkend slide gitaar en aanstekelijke mondharmonica en zang.

Bron: UiTinVlaanderen.be