naar top
Menu
CC De Kollebloem

Schoolvoorstelling: Woestzoeker (Theater Antigone & Theater Artemis)

op vrijdag
27 september
foto: promofoto_woestzoeker_kurt van der elst (3).jpg

Wanneer

  • vr 27 september 2019
    van 10.00u tot 11.30u

Prijs

€ 7,00

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 432880 Bornem
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Op een dag kwam ik thuis en waren mijn ouders weg. Het is te zeggen, zij waren gekrompen en alles rondom hen leek plots gigantisch. Ik begreep het niet. Mijn pa zat op de rand van een bloempot en mijn ma was verdwaald in het tapijt. En toen was het hek van de dam.

Woestzoeker is een bitterzoete, maar vrolijke, van de pot gerukte voorstelling over hoe groeiende sociale ongelijkheid ook het onderwijs aantast. Twee woeste zoekers trekken hartstochtelijk ten strijde tegen een vijand waarvan iedereen zegt dat hij niet te kloppen is: armoede.

Na het hyperkinetische Bekdichtzitstil (2014) schreven Raven Ruëll en Jan Sobrie opnieuw een lofzang op het roekeloze en losbandige kind dat anders is. Sophie Warnant en Dries Notelteirs spelen twee kinderen die elkaar vinden in eenzelfde situatie. Met (geïmproviseerde) instrumenten brengen Keimpe De Jong en Arend Niks een soundscape live op de scène.

Woestzoeker is een voorstelling over verwoed tegen de stroom in zwemmen. Want tegen de stroom in heeft wel degelijk zin. Een bitterzoete voorstelling over sociale ongelijkheid van de makers van Bekdichtzitstil!

Een samenwerking met CC Ter Dilft Bornem

Schoolvoorstelling voor leerlingen van de eerste graad secundair

Bron: UiTinVlaanderen.be