Wanneer

  • ma 11 mei 2020
    van 13.30u tot 14.25u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
cc Binder - theaterzaal Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Twee oude wetenschappers delen samen een serre vol oude machines en wiskundige berekeningen. Vanuit hun eigenzinnige centrum verbinden ze zich al decennia lang met de rest van het heelal. Dat jarenlange werk heeft geresulteerd in een wonderlijk kunstzinnige installatie, waar beide heren zelf een onderdeel van vormen. Maar op een dag gaat één van hen dood.

Van nu af aan staat de achterblijver er alleen voor. Hun ingenieuze systeem loopt spaak. En hij mist zijn kompaan. Zijn hulp, zijn gezelschap, maar bovenal zijn vriendschap.

Dan komt het besluit om zijn vriend terug te halen. Met zijn dode collega aan zijn zijde zal hij een manier zoeken om alles terug te laten verlopen zoals het ooit was. Maar dat blijkt niet zo heel eenvoudig…

“Amen en uit” gaat over verlies en hoe daarmee om te gaan. Over (h)echte vriendschap. Over de onuitputtelijke passie om de grootste dromen te verwezenlijken. En de dunne grens tussen genialiteit en waanzin.

Met deze voorstelling maakt Nevski Prospekt opnieuw een fysieke, intieme en poëtische voorstelling voor een jong publiek die dit keer balanceert tussen komedie en thriller.

Het gezelschap keert voor “Amen en uit” terug naar zijn oorspronkelijke bezetting die in 2011 het succesvolle “Hop” creëerde.

Spel: Ives Thuwis en Wim De Winne
Regie: Gregory Caers

“Amen en uit” wordt gemaakt met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Schoolvoorstelling voor leerlingen van het eerste en tweede leerjaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Verwante activiteiten