Wanneer

  • vr 21 februari 2020
    van 13.30u tot 14.30u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
cc Binder - theaterzaal Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Aan het hof van de laatste Tsaar, Nicolaas II, gonst het van de geruchten, halve complotten en hele intriges. Middelpunt van dit alles is de 'bezeten monnik' Raspoetin: gebedsgenezer en vertrouweling van de tsarina. Door sommigen aanbeden, door velen gehaat, maar vooral door iedereen gevreesd.

Wie niet weg is, is gezien

coproductie met CC Sint-Niklaas

100 jaar na zijn dood ontrafelen we heel zorgvuldig de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia en vooral het verhaal van hem … Raspoetin!

Voor RASPOETIN duiken we in de geschiedenisboeken om ons publiek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Met als resultaat een meeslepende, historische én hilarische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet … Raspoetin ziet u!

Deze voorstelling is voor leerlingen van het 5e en 6e leerjaar lager.

Spel: Vik Noens, Joost Van den Branden, Bart Van der Heijden; Scenario en tekst: Joost Van den Branden; Coaching: Gert Dupont; Poppen: Patrick Maillard; Muziek: Geert Noppe; Techniek: Steven Bosmans.

Bron: UiTinVlaanderen.be