Wanneer

  • di 08 oktober 2019
    van 13.30u tot 14.30u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
cc Binder - theaterzaal Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De Ark van NoWay, of de ver(w)arming van de aarde De Ark van NoWay is een grappig spannend poëtische voorstelling over voortrekkers en achterblijvers, over eigenbelang en medevoelen, over opbouwen en afbreken, over waterschaarste en liefdesnood.

Er heerst waterschaarste op aarde. Twee bevers bouwen een dam. Juffrouw Papegaai (die haar naam niet gestolen heeft) komt melden dat de CEO van de firma G.O.D. besloten heeft tot een zondvloed over te gaan om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. Twee dieren van de meeste diersoorten zullen gered worden op de Ark van NoWay en de bevers worden gevraagd de Ark mee te bouwen.
Beverig verwoed raakt de Ark af en de bevers verwachten een beloning. Feestje! “Nee”, schettert juffrouw Papegaai, “alleen mooie dieren aan boord toegelaten!”. En de dank voor hun hard labeur? Toegegeven en toegestaan, maar het moet wel een mannetje en een vrouwtje zijn. Dat is slechts het begin van misverstanden, verwarring, rolwissels, paniek, aantrekkerij en afstoting en een zondvloed…

Tekst, concept en spel: Johan De Paepe
Concept en spel: Jos Dom
Spel: Ward Bal of Frédéric Celini, Johan De Paepe en Jos Dom
Met de stemmen van Dirk Roofthooft en Sandrine André

Schoolvoorstelling voor de 2e graad van de lagere school

Bij voldoende interesse kan er een extra voorstelling doorgaan om 10.30u.

Bron: UiTinVlaanderen.be