Wanneer

  • di 05 november 2019
    van 20.00u tot 22.45u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Vrijetijdspas: 5,00 €)

Waar

naam
cc Binder - Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
politie, thriller, drama

Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Quentin Tarantino is net zo trots op zijn soundtracks als op zijn films. Daarom hoor je een hele avond de muziek uit al zijn films in DEKOL! Hoewel Tarantino misschien het best bekend staat om zijn filmografie, is zijn discografie samengesteld met evenveel liefde. Hij is een muziekfan en dat is te zien. Verwacht je dus aan nummers uit Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill, Inglourious Basterds en zijn andere swingende films.

En als je Once Upon a Time in Hollywood al gezien hebt, kunnen we alleen maar Peter Travers van Rolling Stone quoten: 'See it once. See it twice. Then see it again, so we can talk.'

Regie: Quentin Tarantino
Land: Verenigde Staten
Met: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

Bron: UiTinVlaanderen.be

In de aanloop naar de avant-première van Cleo zie je voor de film om 19u30 de kortfilm Las Meninas van Eva Cools.