naar top
Menu
CC De Kollebloem

The Duet Sessions - Guy Swinnen & the Ladies

op donderdag
23 januari
foto: 2020.01.23_GuySwinnen&TheLadies_Staand.jpg

Wanneer

  • do 23 januari 2020
    van 20.00u tot 22.00u

Prijs

€ 20,00 (Vrijetijdspas: € 18)

Waar

naam
cc Binder - theaterzaal Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
'Op zoek naar zijn wortels vindt Guy Swinnen zichzelf opnieuw uit.' Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul, de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is. De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt.

'Op zoek naar zijn wortels vindt Guy Swinnen zichzelf opnieuw uit.'

Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul, de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is.

De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt. Wie 'Hurt' van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een vuistvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met de mooiste stemmen van Vlaanderen: Annelies Brosens, Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons (Reena Riot). Vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen.

Luister naar Annelies en Guy als ze samen 'Evangeline' van Emmylou Harris & The Band zingen en je weet weer waarom kippenvel ooit is uitgevonden.


Guy Swinnen : zang, gitaar
Annelies Brosens : zang
Eline De Munck : zang
Naomi Sijmons : zang, gitaar
Chantal Kashala: zang
Axl Peleman : bas
Bjorn Eriksson : gitaar
Gianni Marzo : gitaar
Ron Reuman : drum

Bron: UiTinVlaanderen.be