Wanneer

  • za 24 augustus 2019
    van 21.15u tot 23.00u

Prijs

€ 4,00 (Vrijetijdspas of Vriendenpas: 3 euro, -19: 2 euro)

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 432880 Bornem
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC Ter Dilft
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem.

Want zeg nu zelf: wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een goeie film bekijken in openlucht met een drankje in de hand?

De voorstellingen starten bij zonsondergang. Breng zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten.

Le grand bain
In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen.

Locatie
Recreatiedomein Breeven
Barelstraat 111B, 2880 Bornem
Ter hoogte van het zwembad

Over Openluchtfilm Klein-Brabant
Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Bestel je tickets voor de andere openluchtfilms via www.ccbinder.be/openluchtfilm.