Wanneer

  • di 19 maart 2019
    van 20.00u tot 21.29u

Prijs

€ 6,00 (Vrijetijdspas: 5,00 euro; FFG Friends: 5,00 euro)

Waar

naam
cc Binder - Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
avant-première met livestream Q&A met regisseur Bas Devos

Hellhole volgt drie sterk verschillende mensen in de maanden na de terroristische aanslagen in Brussel, maart 2016. Een Vlaamse arts, wiens zoon een straaljagerpiloot is op een missie in het Midden-Oosten, wordt geconfronteerd met zijn eenzaamheid. Een jongeman van Algerijnse afkomst wordt door zijn broer gevraagd om een bedrieglijk eenvoudige gunst. Een Italiaanse vrouw, die in het hart van de Europese instellingen werkt, verliest langzaam de controle onder de druk van haar veeleisende leven. Dezelfde vraag die de stad lijkt te achtervolgen, overschaduwt hun leven: waar gaan we heen vanaf hier?

De film krijgt zijn wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn (7-17 februari).

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of culturele centra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Bas Devos komt langs in Kunstencentrum BUDA voor een nagesprek met Patrick Duynslaegher. Dit nagesprek wordt via live streaming vertoond in cc Binder na de vertoning.

De volgende editie van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op 16 april 2019 in CC Ter Dilft.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

De film wordt een maand op voorhand aangekondigd.

Regie: Bas Devos
Land: België
Met: Willy Thomas, Alba Rohrwacher, Hamsa Belarbi, Lubna Azabal

Bron: UiTinVlaanderen.be