Wanneer

  • di 12 maart 2019
    van 10.30u tot 11.20u
  • di 12 maart 2019
    van 13.30u tot 14.20u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
GC de Nestel
adres
Buisstraat 19c2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Een interactieve muzikale vertelling + muziekworkshop rond het thema ecologie. Verteller en vriendinnetje zijn altijd op tocht. Op zoektocht. Ze zijn op zoek naar de mooiste verhalen. De verhalen die ze vinden, nemen ze mee in hun rugzak naar hun huisje. En wanneer de avond valt, de vogels hun laatste liedje hebben gefloten en de maan verschijnt, zetten ze de deur van hun huisje open en mag ...

Een interactieve muzikale vertelling + muziekworkshop rond het thema ecologie.

Verteller en vriendinnetje zijn altijd op tocht. Op zoektocht. Ze zijn op zoek naar de mooiste verhalen. De verhalen die ze vinden, nemen ze mee in hun rugzak naar hun huisje. En wanneer de avond valt, de vogels hun laatste liedje hebben gefloten en de maan verschijnt, zetten ze de deur van hun huisje open en mag iedereen naar de verhalen komen luisteren.

Deze keer vertellen ze het verhaal van hun gekke oom Roel. Oom Roel vertrok uit de stad. Hij kon niet meer tegen de drukte, de geur van uitlaatgassen en straten vol vuilniszakken. Hij wou het anders doen. Hij ging wonen op een afvalberg. Nu maakt hij met alles wat hij daar vindt nieuwe dingen, maar ook muziek. Vooral muziek. Wat dat doet hij het liefst. Heb jij hem al horen zingen en trommelen van op de top van zijn afvalberg? Misschien heb je wel zin om met hem mee te doen?

Op de afvalberg is een interactieve muzikale vertelling rond het thema ecologie. De eco muziekworkshop is geïntegreerd binnen het verhaal zodat de kinderen deel worden van het verhaal.

Spel/Muziek: Tom Kets, Laura Haemels, Roel Aerts

Productie: Huis Binnenweg

De voorstellingen kaderen in het project 'Milieu Ontmoetingen Puurs'.

Voor leerlingen van het 1e en 2e leerjaar.

Verwante activiteiten