naar top
Menu
CC De Kollebloem

In Concert - Van Geel & Van den Begin

op zaterdag
18 mei
foto: Van Geel & Van den Begin - In concert (c) Diego Franssens.jpg

Wanneer

  • za 18 mei 2019
    van 20.00u tot 22.00u

Prijs

€ 27,00 (Vrijetijdspas: 25 euro)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we je uiteraard niet meer voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas in de aanbieding.

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op jou gaan loslaten.

Nederlandstalige bigband …. dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen je bewijzen dat het een gouden combi is.
Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.

Deze ras-entertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.

In het leven is niets zeker, behalve één ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.

Nu al “Verlengd wegens succes".

Met:
Jonas Van Geel zang
Peter Van den Begin zang
+
bigband

Bron: UiTinVlaanderen.be