naar top
Menu
CC De Kollebloem

Praktisch

Inschrijven

Je kan uitsluitend online reserveren via online formulier. 

Dit vanaf 15 juni tot en met 17 september 2019.  Nadien inschrijven is enkel mogelijk indien er nog beschikbare plaatsen zijn.

Na je reservatie ontvang je een definitieve bevestiging. Let op: de voorziene data en tijdstippen kunnen nog wijzigen en zijn onder voorbehoud tot alles definitief bevestigd werd.

Ten laatste één week voor de voorstelling ontvang je een herinnering.

Lesmateriaal
Naar een voorstelling gaan is meer dan een uurtje ‘geen les’. Het is belangrijk dat de leerlingen zich voorbereiden op hun theaterbezoek. Daarom stellen de meeste gezelschappen of acteurs een lesmap samen. De lesmappen kan je downloaden via 'documenten'.

Bereikbaarheid
De meeste voorstellingen gaan door in cc Binder (Forum 9, 2870 Puurs) of GC de Nestel (Buisstraat 19 C, 2890 Sint-Amands). Er is aan voldoende parkeergelegenheid voor autobussen.

Cc Binder is ook gemakkelijk te bereiken per trein.

Aankomst – Begeleiding
Het is voor iedereen aangenaam dat de voorstelling stipt begint. Daarom vragen we om ten laatste 10 minuten vóór de aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.
Om de voorstelling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, nemen de begeleidende leerkrachten plaats tussen de leerlingen. 

Betaling
Je betaalt via overschrijving binnen de 14 dagen na de voorstelling. De begeleidende leerkrachten hebben gratis toegang. De toegangsprijzen zijn berekend in functie van voldoende inschrijvingen. Daarom is het van groot belang dat je een correct aantal leerlingen opgeeft. 
Als het aantal afwezige leerlingen meer dan 10% bedraagt, zullen die mee verrekend worden.

Een annulatie aanvaarden we slechts na overleg en dit tot uiterlijk 30 dagen vóór de voorstelling. Als je annuleert binnen de maand voor de voorstelling, vragen wij je  toch om voor 50% van het opgegeven aantal leerlingen te betalen. Als je binnen de week van de voorstelling annuleert, zullen we het volledige bedrag van het opgegeven aantal leerlingen aanrekenen.

Evaluatie

We vernemen graag jullie mening en beoordeling. Ook de acteurs en gezelschappen vinden het fijn om te weten hoe hun werk bij het publiek overkomt. Op www.ccbinder.be vind je een evaluatieformulier. Wij hopen dat je in de klas tijd vrijmaakt om het samen met de leerlingen in te vullen.

Cultuurschakel
CC de Kollebloem is een ‘cultuurschakel’, een initiatief van Canon Cultuurcel van het agentschap van Onderwijscommunicatie. De klas kan gratis met de Lijn naar de cultuurschakel!