Wanneer

  • di 10 december 2019
    van 20.00u tot 23.29u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Vrijetijdspas: 5,00 €)

Waar

naam
cc Binder - Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
misdaad

Vanaf het moment dat Netflix The Irishman aankondigde, zijn de verwachtingen ongekend hoog. Levende legendes Robert De Niro en Al Pacino samen in een waargebeurd maffia verhaal geregisseerd door Martin Scorsese. Op papier ben je dan meteen een Oscar-kandidaat, maar hoe komt deze Netflix Original er in de praktijk vanaf? Op die vraag hebben we nu een antwoord gekregen, want de eerste reviews staan online.

46 recensies zijn er op 30 september verzameld door Rotten Tomatoes en The Irishman is nog steeds foutloos. Een 100% score en daarmee is dit pronkstuk van Netflix officieel “Certified Fresh.” Ook op Metacritic is er geen recensent die zich ook maar enigszins negatief uitlaat over The Irishman. 24 reviews staan er inmiddels op de website en die zijn allemaal positief. De huidige score is 92/100 en daarmee de beste Netflixfilm van dit moment.

The Irishman is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses van Charles Brandt. Deze vertelt het waargebeurde verhaal van Frank “The Irishman” Sheeran. Hij wordt in de film gespeeld door Robert De Niro en was een huurmoordenaar voor de maffia. Eén van zijn bekendste werkgevers was vakbondsleider Jimmy Hoffa die in de film wordt gespeeld door Al Pacino. Naast deze twee legendes zijn er ook rollen voor Joe Pesci, Jesse Plemons, Ray Romano en Anna Paquin.

The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix en in cc Binder zie je dit meesterwerk – zoals je dit moet zien – op groot scherm!

Regie: Martin Scorsese
Land: Verenigde Staten
Met: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel

Bron: UiTinVlaanderen.be