Wanneer

  • do 12 maart 2020
    van 20.00u tot 21.40u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
CC Binder - Klapper
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
Tg WUIVEND RIET

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
website
http://www.wuivendriet-writeon.be
Deel deze pagina
Het slagveld van en nà de liefde …

PAS DE TROIS is gebaseerd op thema's en ideeën van o.m. Jean Genet, Pierre Choderlos de Laclos, Harold Pinter, Woody Allen, Hugo Claus en Ingmar Bergman. Centraal thema is … de liefde.

PAS DE TROIS focust op de onderling wisselende relaties van de echtparen Stef en Victor, en Renée en Bent. Wat niet weet, niet deert. Want: “Pour vivre heureux, vivons cachés/couchés”. Tot een onderdrukte kinderwens, een ongeplande (?) zwangerschap, en een dreigende echtscheiding roet in het eten gooien.

PAS DE TROIS is een voorstelling die zich -net zo min als een liefdesrelatie- rationeel laat bekijken. Je moet je eraan over kunnen geven en wanneer dat lukt, grijpt de cast je met zijn gepassioneerde spel, suggestieve choreografie en subtiele soundscape bij de lurven.

Verbaal, emotioneel en fysiek ben je getuige van de oudste én meest actuele menselijke strijd: de liefde. De wapens zijn intimiteit en respect, lust en passie, gewenning en sleur, instinct en drift. Een gevaarlijke cocktail van baltsgedrag, permissiviteit en verlatingsangst.

Een PAS DE TROIS is én een dans uit het klassieke ballet, én een dressuurproef voor paarden. Bij Tg WUIVEND RIET wordt het een psychologisch drama over hoe relaties beginnen, (al of niet) werken, eindigen, en … opnieuw beginnen. Soms is de arena die van de paardans, dan weer die van het slagveld nà de liefde…

Met: Dieter Dresselaers, Nathalie Haspeslagh, Ellen Van de Poel en Cis Van Peer

Soundscape percussie: Dieter Dresselaers

Live captatie & streaming: Yorgo Fontaine

Tekst & regie: Ed Vanderweyden

Bron: UiTinVlaanderen.be