Wanneer

  • di 26 maart 2019
    van 20.00u tot 21.34u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Vrijetijdspas: 5,00 €)

Waar

naam
cc Binder - Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
romantisch

Trio is een unieke langspeelfilm van en met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke die in het voorjaar in de zalen komt.

In 2016 toerde het drietal samen door het land met het theaterstuk Hechten van Stefaan van Brabandt. Deze tournee bracht hen als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar en hongeriger naar meer. Een nieuwe uitdaging. Zo ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen. Die film is nu klaar. En ook deze samenwerking verliep zo vlot en inspirerend dat de drie besloten om samen een productiehuisje op te richten. Bruno, Ruth en Matteo. Kortom Brutteo. Hun eerste film Trio werd zowel door hen geregisseerd, geproduceerd als geacteerd.

“Er gebeurt iets wanneer wij drie bij elkaar zijn. Iets dat alleen maar goesting naar meer genereert. Iets dat inspireert, doet creëeren, bevrijdt en uitdaagt. Chemie, magie, wie zal het zeggen. Eén ding staat vast: wanneer je beste vrienden je collega's zijn en andersom werk je waarschijnlijk bij Brutteo.”, aldus het trio.

Trio volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

Regie: Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni
Land: België
Met: Matteo Simoni, Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke

Bron: UiTinVlaanderen.be