Wanneer

  • zo 09 september 2018
    van 13.30u tot 19.00u

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Op zondag 9 september nemen we dat erg letterlijk. Die dag noemen we Open Binder, waar iedere bezoeker, liefhebber, buur… kan ontdekken wat het nieuwe cc inhoudt. Ook socio-culturele verenigingen ontbreken niet op deze cultuurmarkt.

Rondleidingen

Op zondag ontdek je elk hoekje en kantje van cc Binder tijdens één van de rondleidingen. Het is een unieke kans om een blik te werpen achter de schermen, je ziet plaatsen waar je als bezoeker normaal geen toegang hebt.

Om deze rondleidingen vlot te laten verlopen, vragen we om je in te schrijven. Je kan een uur kiezen: rondleidingen om 14.00u – 15.00u – 16.00u – 17.00u – 18.00u

 

Cultuurmarkt

Onze socioculturele verenigingen stellen zich aan je voor op de cultuurmarkt. Je vindt ze in het hele gebouw en kan ze leren kennen.

 

Workshops en optredens

Onder andere Academie voor Muziek en Woord Boom – afdeling Puurs, Terpsichore, De Scharnier, Carmina, de Bacchanten, POPKOOR TEENSPIRIT, Concordiavrienden Kalfort, CMB Puurs, FabLab Klein-Brabant komen langs!

 

Muziekinstrumenten maken

Het Centrum voor Muziekinstrumentenbouw van Puurs is van de partij! Op zondag 9 september kan je instrumenten, gebouwd in het CMB, bewonderen in een kleine tentoonstellling. 

Wil je zelf ook een muziekinstrument maken? Dat kan! De hele dag kan je onder begeleiding van de vrijwilligers je eigen muziekinstrument van karton of papier komen maken (voor kinderen van 6 tot 10 jaar).

 

Feesttaart en gezelligheid

In de zaal Spil kan je proeven van de exclusieve Bindertaart. Zet je er gezellig bij met een drankje. Ondertussen kan je natuurlijk ook iets drinken in huiscafé DEKOL.

 

Breng je puzzelstuk mee!

In de week van 6 augustus kreeg je een uitnodiging in je bus. Deze uitnodiging maakt deel uit van een puzzel. Zoek drie anderen die je puzzel kunnen vervolledigen, ga samen op de foto en wie weet win je wel filmtickets voor jou en je medepuzzelaars!

Je kan de foto zelf nemen en #binderstebuiten gebruiken op facebook en instagram. Of je komt samen naar Open Binder en laat een kiekje nemen aan onze fotostand. Neem je puzzelstukken mee!

 

Ontdek het nieuwe gebouw vanuit de lucht

Op de locatie van de oude theaterzaal prijkt tijdens ons openingsweekend een gigantisch reuzenrad, van maar liefst 38 meter hoog. Een ritje kost slechts 4 euro. Je overschouwt samen met je vrienden de hele buurt en dus ook het nieuwe gebouw!

We delen in augustus en september duizenden en duizenden kraslotjes uit. Daarmee kan je één van de 2500 gratis ritjes op het reuzenrad winnen. Krassen maar!