Wanneer

  • vr 17 augustus 2018
    van 21.15u tot 23.15u

Prijs

€ 6,00 (Persoon zonder wagen met vrijetijdspas of Vriendenpas: 5 euro, Wagen met maximum 2 personen die lid is van OCKB of met vrijetijdspas of Vriendenpas: 13 euro, Wagen met maximum 2 personen: 15 euro, Wagen met meer dan 2 personen die lid is van OCKB of met vrijetijdspas of Vriendenpas: 18 euro, Wagen met meer dan 2 personen: 20 euro)

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
038907620
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Je parkeert je wagen in het gloednieuwe landschapspark van Puurs, wacht tot het donker wordt en geniet dan van een recente romantische of spannende film. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor een mooie omkadering: naast het gezelschap van mooie, oude wagens geniet je van een lekker drankje en snackje.

Zonder wagen? We voorzien een aparte zit- en ligplaats. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!

Het terrein en de kassa openen om 20.00u.De film, die kies je zelf! Via de poll op Facebook kan je stemmen van begin juni tot 31 juli.

UPDATE! Jullie kiezen overduidelijk voor Call Me By Your Name. Logisch, want de zomerse film wordt overal de hemel ingeprezen. De Italiaanse regisseur Luca Guadagnino, ook de maker van Io sono l'amore, A Bigger Splash en de aankomende Suspiria-remake, laat de extravagante stijl uit zijn vorige werk achterwege en weet als geen ander hoe je een moment van erotische spanning in de verf moet zetten. Dat doet hij met een bijna hitchcockiaanse precisie - één specifieke scène zal je altijd bijblijven telkens je een perzik eet.

Call Me by Your Name is van een betoverende sensualiteit, een film die brandt als de Italiaanse zon. Het is geen opzichtige gay film. Het is vooral een ontroerend coming-of-ageverhaal over eerste liefde en seksueel ontwaken, met uitmuntende vertolkingen van Timothée Chalamet en Armie Hammer, een verrukkelijke cinematografie van de Thaise cameraman Sayombhu Mukdeeprom (Arabian Nights, Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives) en een exquise soundtrack met onder andere songs van Sufjan Stevens.

 

Over Openluchtfilm Klein-Brabant
Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Bestel je tickets voor de andere openluchtfilms via www.ccbinder.be of www.terdilft.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be