Wanneer

  • vr 17 augustus 2018
    van 21.15u tot 23.15u

Prijs

€ 6,00 (Persoon zonder wagen met vrijetijdspas of Vriendenpas: 5 euro, Wagen met maximum 2 personen die lid is van OCKB of met vrijetijdspas of Vriendenpas: 13 euro, Wagen met maximum 2 personen: 15 euro, Wagen met meer dan 2 personen die lid is van OCKB of met vrijetijdspas of Vriendenpas: 18 euro, Wagen met meer dan 2 personen: 20 euro)

Waar

naam
Park Fort Liezele
adres
Fortbaan 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC Binder Puurs

Contact

Telefoon
038907620
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Je parkeert je wagen in het gloednieuwe landschapspark van Puurs, wacht tot het donker wordt en geniet dan van een recente romantische of spannende film. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

Oldtimer Club Klein-Brabant en Bar Baraque zorgen voor een mooie omkadering: naast het gezelschap van mooie, oude wagens geniet je van een lekker drankje en snackje.

Zonder wagen? We voorzien een aparte zit- en ligplaats. Neem zelf een stoeltje of een dekentje mee als je comfortabel wil zitten!

De film, die kies je zelf! Via de poll op Facebook kan je stemmen van begin juni tot 31 juli.

Over Openluchtfilm Klein-Brabant
Cc Binder en CC Ter Dilft slaan de handen in elkaar voor vier onvergetelijke filmavonden op vier unieke locaties in Puurs-Sint-Amands en Bornem. Bestel je tickets voor de andere openluchtfilms via www.ccbinder.be of www.terdilft.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be