Wanneer

  • di 22 januari 2019
    van 14.00u tot 15.30u
  • di 22 januari 2019
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Vrijetijdspas: 5,00 €)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
komedie

De collega's krijgen een nieuw diensthoofd. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek wil hij een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuilding-weekend.

Exact 40 jaar na de iconische tv-reeks De Collega's, startten half mei 2018 de opnames van De Collega's 2.0, een nieuwe langspeelfilm gebaseerd op het concept van de legendarische collega's.

Regisseur Jan Verheyen werd aan boord gehaald teneinde de legendarische collega's van onder het stof te halen en nieuw leven in te blazen. Hij is bijzonder blij met deze ensemblecast: “Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het vinden van 'de nieuwe Collega's' en ik ben érg blij met de groep die het geworden is. Het is een, denk ik, verrassende combinatie van nieuwe en vertrouwde gezichten uit zowel film, theater als televisie. Veel mensen ook met wie ik nog niet eerder gewerkt heb, en die zelf ook nog niet samen hebben gespeeld – een 'willekeurige' groep dus, net zoals échte Collega's die door het lot worden samengebracht. Ik heb al een aantal ensemblefilms mogen regisseren (Team Spirit, Zot van A., de twee F.C. De Kampioenen-films) en het is altijd boeiend te ontdekken welke groepsdynamiek ontstaat en hoe realiteit en fictie elkaar beïnvloeden. Ik kijk uit naar een spannend avontuur met een buitengewone groep getalenteerde individuen.”

Ook de oorspronkelijke collega's zullen als snoepjes op een taart te zien zijn in de film. Acteurs Bob Van Der Veken, René Verreth, Nellie Rosiers, Jaak Van Assche, Tuur De Weert, Agnes De Nul, Nora Tilley en Johny Voners zijn alvast van de partij.

Regie: Jan Verheyen
Land: België
Met: Ben Segers, Matthias Vergels, Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ikram Aoulad, Mathijs F. Scheepers, Jurgen Delnaet, Loes Swaenepoel, Steph Goossens

Bron: UiTinVlaanderen.be