Wanneer

  • zo 18 november 2018
    van 15.00u tot 16.00u

Prijs

€ 10,00 (Vrijetijdspas: 8 euro)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
'Een kleine prins': een “wijze” Tweelicht & Zoon-voorstelling voor kleine en grote kinderen…, over verstarde denkpatronen en ongebreidelde fantasie en over kinderlijke onschuld en zinloze obsessies.

“Alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar”

Jos Dom schreef 'Een kleine prins' naar 'De kleine prins' van Antoine de Saint Exupéry, een prachtig geïllustreerd kinderboek vol schitterende filosofische lessen voor kind én volwassene. In 1999 eindigde 'De kleine prins' (vertaald in 60 talen) op de 4de plaats in Le Mondes verkiezing van de 100 beste boeken van de eeuw.

In 'Een kleine prins' woont Prinsje op een piepkleine planeet. Eentje met drie kleine vulkaantjes. Hij zorgt daar voor Roos. Nieuwsgierig als hij is hoe het er in de rest van het heelal aan toegaat, vertrekt hij op reis. Op andere planeten ontmoet hij een dwaze koning, een ijdeltuit, een dronkenlap, een zakenman en vele andere figuren. Op de aarde ziet Prinsje een heleboel mooie, bloeiende rozenstruiken terwijl hij dacht dat zijn Roos de enige was in het hele universum. Op de aarde ontmoet hij Vos die hem uitlegt wat vriendschap eigenlijk is. Maar…er is natuurlijk ook nog… Slang… en …

TEKST: Jos Dom
SPEL: Jos Dom, Johan De Paepe en Jolijn Antonissen

Doelgroep: 8 tot 12 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be