Wanneer

  • vr 26 oktober 2018
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 18,00 (Vrijetijdspas: 16 euro)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 al met zijn zeer succesvol solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee.

Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk  springt naar voren. De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens bleef almaar doorjagen (in 2017 al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens werd het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.

Maar: begin 2018 was het tijd voor iets nieuws. Het nieuwe, voldragen soloalbum “Nachtwerk”,  de diepsnijdende single “Ik dacht aan een vrouw” en talrijke theater-optredens, waarvoor Frank weer helemaal alleen de baan opging, met nieuwe nummers, oudere nummers, verrassende covers en bitterzoete levensverhalen. Vanaf de zomer tot eind december 2018 wordt die lijn stevig doorgetrokken: een nieuwe kans, kortom, om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Bron: UiTinVlaanderen.be