Wanneer

  • zo 24 februari 2019
    van 11.00u tot 12.00u

Prijs

€ 12,00 (Vrijetijdspas: 10 euro)

Waar

naam
CC Binder - Klapper
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
De tango verleidt, sleurt je mee naar het diepst van je ziel, neemt volledig bezit van je en zweept je gevoelens op in deze wereld van oppervlakkigheden. De tango verenigt passie met melancholie, belichaamt liefde en dood.

Het Libertango Kwartet hoeft niet meer voorgesteld te worden. Na twintig jaar omzwervingen in binnen- en buitenland is het kwartet terug op onze podia.
Het werkte samen met gerenommeerde danskoppels, met de inmiddels overleden Argentijnse zanger en grootmeester op de gitaar Carlos Montero en meerdere woordkunstenaars. Het speelde in culturele centra, jazzclubs, Café Local, op kleine en grote festivals in België en Nederland en ging een tijd op avontuur met de meer traditionele, gezongen tango's met de Spaanse zanger, Miguel Torres.

Sinds kort keerde het kwartet terug naar zijn roots: de onovertroffen muziek van Astor Piazzolla.
'Ancients' Jeannot Gillis (viool) en Peter Heremans (piano) omringden zich met de jongere virtuoze dames Jolien Wils (accordeon) en Nele Stuyck (cello) en deze uiterst heterogene combinatie verleidt haar publiek…sensueel, mysterieus, passioneel, nooit echt occasioneel, gedistingeerd en heel apart!

Bron: UiTinVlaanderen.be