naar top
Menu
CC De Kollebloem

Blind Getrouwd - Het Prethuis

op zondag
24 maart
foto: Enige juiste afbeelding Blind Getrouwd.jpg

Wanneer

  • zo 24 maart 2019
    van 15.00u tot 17.00u

Prijs

€ 16,00 (Vrijetijdspas: 14 euro)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, advocaat in spé, dit kan niet fout gaan!

Tot hun dochter een klein detail onthult, hun toekomstige schoonzoon is …. blind! Marc en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen maar toch schieten ze de ene kemel na de andere. Dit tot grote ergernis van dochterlief.

Marc en Francine hebben maar één missie ze willen een 'blinde trouw' kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar kom je achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt. 'Liefde maakt blind' maar of ze ook overwint … ?

'Blind Getrouwd' is de opvolger van de succesvolle komedies 'Komen (vr)Eten' en 'Dubbeldate' die eerder volle zalen lokten. Het is wederom van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.

Bron: UiTinVlaanderen.be