Wanneer

  • vr 05 april 2019
    van 20.00u tot 22.00u

Prijs

€ 20,00 (Vrijetijdspas: 18 euro)

Waar

naam
cc Binder - Theaterzaal de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Een interactieve comedyshow over mannen, door vier exquise vertegenwoordigers van het mannelijk geslacht. Comedy & croonen over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven. Een kruising tussen The Rat Pack, Monty Python en Woody Allen!

Vier bekende Vlaamse mannen willen met inzet van hun lijf en leden de kloof tussen de seksen dichten. Ze zullen alvast beginnen met het taboeloos ontsluieren van hun eigen “mannencode”, de ongeschreven regels die het mannelijk gedrag sturen. Want er is meer dat een man motiveert dan alleen wat er tussen zijn benen hangt.

Volgens Amerikaans onderzoek is het nog slechts een kwestie van een paar jaar voor vrouwen overal ter wereld sleutelposities zullen ingenomen hebben in het beleid en het bedrijfsleven. Mannen zullen hun eigen rol in de veranderende maatschappij dus moeten gaan herbekijken. Maar vermits vrouwen het voor het zeggen krijgen, zullen mannen na 30.000 jaar ook eindelijk eens openhartig moeten leren zijn. Prangende vragen waar veel vrouwen (en ook sommige mannen) mee zitten, moeten nu eindelijk een antwoord krijgen. Bijvoorbeeld: “Waarom willen mannen altijd naar sport kijken op TV?”; “Wat denken mannen écht als ze naar een vrouw kijken?”; “Wat gaat er door een mannenhoofd tijdens een romantische komedie?”; “Waarom zijn mannen nu écht bang van het huwelijk?”, “Wat denkt een man eigenlijk nadat hij is klaargekomen?”; “Voelen mannen zich minder mannelijk als ze de afwas of de strijk doen?”.

In deze voorstelling tonen alvast vier mannen van uiteenlopende leeftijden en achtergrond hoe eerlijk ze kunnen zijn. Zij willen schaamteloos antwoorden op alle vragen van het publiek om zo een stapje dichter te komen bij “de waarheid over mannen” en daardoor bijdragen tot algehele wereldvrede.

De show begint al ruim voor de tournee, vermits het publiek zijn vragen zal kunnen stellen via een website. Aan de hand van die vragen zullen de makers een 30-tal conférences maken, waaruit bij elke voorstelling een selectie gemaakt wordt. De conférences worden ook afgewisseld met een aantal toepasselijke liedjes, die de cast bij elkaar zoekt aan de hand van de behandelde vragen.


Met:
Cocojr.
Jelle Cleymans
Joost Van Hyfte
Hubert Damen


Website:
www.cocojr.com
www.jellecleymans.be
www.joostvanhyfte.be

Bron: UiTinVlaanderen.be