naar top
Menu
CC De Kollebloem

Everybody Happy. Kies voor meer geluk! - Nic Balthazar

op woensdag
10 oktober
foto: Foto Nic Balthazar Lieve Blancquaert kleur LR.jpg

Wanneer

  • wo 10 oktober 2018
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 10,00 (Vrijetijdspas: 8 euro)

Waar

naam
CC Binder - Klapper
adres
Forum 92870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Een inspirerende lezing waarin de scenarist en regisseur van 'Everybody Happy' wil kijken hoe we allemaal gelukkiger zouden kunnen zijn. Hoe perfectionisme en onze interne criticus misschien aan de basis zou kunnen liggen van de burn-out- en depressie-epidemie. En wat dus de eventuele oplossingen zouden kunnen zijn voor een leven met minder stress en zelfkwelling.

Een geanimeerd en stevig gedocumenteerd betoog met evenveel humor als pogingen tot dieper inzicht. Met fascinerende beelden en foto's, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie.

Nic Balthazar (1964) zette na zijn studies Germaanse Talen zijn eerste stappen in de media als filmjournalist, daarna als radio-en televisiemaker en presentator. Zijn filmdebuut 'Ben X' was een meeslepend drama dat internationaal tal van prijzen in de wacht sleepte en het debat over pesten en autisme opende.

'Tot Altijd' (Ensor voor Beste Film 2012) was dan weer een beklijvend verhaal over euthanasie. Voor zijn nieuwste film 'Everybody Happy' kreeg hij op het Filmfestival van Montréal alvast de prijs van beste regisseur.

Nic Balthazar is als schrijver, theater- en documentairemaker een man van vele talenten, en is ook bekend voor zijn jarenlange inzet voor duurzaamheid en tegen de klimaatopwarming.

Bron: UiTinVlaanderen.be