Wanneer

  • do 07 februari 2019
    van 19.00u tot 21.15u

Prijs

€ 16,00 (Vrijetijdspas: 14 euro)

Waar

naam
Lokaal dienstencentrum de Nieuwe Ark
adres
Kerkstraat 342870 Ruisbroek (Puurs)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze workshop bestaat uit één les: 7 februari 2019

Een goede saus of een langdurige garing, het vraagt om geduld. Gerechten nog niet klaar, componenten nog niet verfijnd, onderdelen niet klaar, smaken niet uitgediept, combinaties niet uitgekristalliseerd: het zijn allemaal redenen waar je geduld op de proef wordt gesteld. En het vraagt echt heel veel, zeg maar het allermeeste geduld, voordat je alle smaken onder controle hebt.” Uit het boek van Nicola Priolo, 'In de keuken gaan moderniteit en traditie hand in hand'. Koken is ook een kwestie van fantasie. Maar fantasie betekent iets anders dan anarchie of surrealisme. Surrealisten proberen hun fantasie zo veel mogelijk de vrije loop te laten. Met spontaniteit maken we dingen klaar maar is het dan ook lekker? Eetbaar? En vooral herhaalbaar? Tijdens deze cursus gaan we verder dan koken en verdiepen we ons in de Italiaanse eetfilosofie.

Bron: UiTinVlaanderen.be