Wanneer

  • za 07 juli 2018
    van 20.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parking Ijzergieter
adres
Kerkstraat2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Traditioneel brengen wij, ter ere van onze Vlaamse feestdag, het Vlaamse lied naar Ruisbroek. Dames en heren... Zijn jullie klaar voor een Vlaams muzikaal monument?

Willy Sommers

Hij studeerde voor leerkracht, maar gelukkig voor ons, luisterde hij naar zijn roeping... Muziek! Hij brak door met - wellicht de bekendste fauna & flora klassieker - 'Zeven anjers, zeven rozen'. Niet alleen Vlaanderen kreeg hij plat. Ook Duitsland, Frankrijk en Spanje moesten er aan geloven. Zijn fanclub was in die tijd gigantisch.

Jarenlang was hij het mannelijk gezicht van één van de bekendste afkortingen in de media... TOTZ. Moest er toen al Twitter bestaan. U kreeg de ene #TOTZ na de andere naar uw hoofd geslingerd.

En toen in 2006... Sprak hij... de wijze woorden... 'Laat de zon...'. U maakt deze zin ongetwijfeld zelf verder af. Hij maakt nog steeds muziek. En daar luisteren we graag naar. Moet er nog zand zijn? Wij kijken met z'n allen uit naar, niemand minder dan, onze Willy.

 

Dries en de Belgen

Dries & De Belgen nu met 125% meer Belgen! Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!

Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, de Kreuners, Raymond V.H.G., Doe Maar, Bazart, en zo veel meer.

Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest! Ralph Hermans (Tourist LeMC) en Tim Tielemans (Bandits) zijn vanaf nu deel van dit geheel!

 

Met de steun van de Vlaamse Overheid.