Wanneer

  • di 19 juni 2018
    van 20.30u tot 22.17u

Waar

naam
CC Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
avant-première

Jessie Buckley (War and Peace) en Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria) spelen de hoofdrollen in Beast, het speelfilmdebuut van regisseur Michael Pearce. De romantische thriller kreeg lovende kritieken na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival.

In een kleine, gesloten gemeenschap op het eiland Jersey wordt de jonge, verwarde Moll verliefd op Pascal, een mysterieuze vreemdeling die haar de kracht geeft te ontsnappen aan haar benauwende familie. Wanneer Pascal vervolgens verdacht wordt van een reeks brutale moorden, verdedigt Moll hem dan ook fel en ontdekt ze waar ze toe in staat is.

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of culturele centra in heel Vlaanderen.

In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

De volgende edities van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant starten opnieuw op 18 september 2018 in cc Binder.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

De film wordt een maand op voorhand aangekondigd.