Wanneer

  • di 29 mei 2018
    van 20.00u tot 21.59u

Prijs

€ 6,00 (5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
drama, fantasy, avontuur

° ° ° ALLERLAATSTE VOORSTELLING

IN OUDE THEATERZAAL ° ° °

Guillermo del Toro levert met The Shape of Water een horrorsprookje af, gesitueerd in het Amerika van begin de jaren zestig terwijl de Koude Oorlog op de achtergrond sluimert. Sally Hawkins (Happy-Go-Lucky) speelt Elisa, een eenzame vrouw die gevangen zit in haar geïsoleerde leven. Dat verandert drastisch wanneer ze samen met haar collega Zelda een geheim experiment ontdekt in het uiterst beveiligde overheidslaboratorium waar ze beiden werken.

Naast Hawkins zijn ook rollen weggelegd voor onder andere Oscarwinnares Octavia Spencer, Michael Shannon en Richard Jenkins. Del Toro kaapte met The Shape of Water tijdens de Biënnale van Venetië de Gouden Leeuw voor Beste Film, de hoofdprijs van het festival, weg.

The Shape of The Water kreeg maar liefst 13 Oscarnominaties, de film won de Oscar voor Beste Film, Guilermo del Toro won de Oscar voor Beste Regisseur, Alexander Desplat won de Oscar voor Beste Originele Muziek en Paul D. Austerberry, Jeffrey A. Melvin, Shane Vieau wonnen de Oscar voor Beste Production Design.

Regie: Guillermo del Toro
Land: Verenigde Staten
Met: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon

° ° ° ALLERLAATSTE VOORSTELLING

IN OUDE THEATERZAAL ° ° °