Wanneer

  • di 16 januari 2018
    van 20.00u tot 22.00u

Prijs

€ 6,00 (6 euro basisprijs5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Deze film gaat door in CC de Kollebloem

Lucky volgt de spirituele reis van een 90-jarige atheïst en de eigenzinnige personen die in zijn afgelegen stadje in de woestijn wonen. Hij heeft al zijn leeftijdsgenoten reeds overleefd en de fel onafhankelijke Lucky bevindt zich op de afgrond van zijn leven. Hij wordt meegesleept in een reis van zelf-ontdekking die leidt naar datgene wat vaak zo onbereikbaar is: verlichting.

Cultacteur en hoofdrolspeler Harry Dean Stanton overleed afgelopen september. Stanton werd geboren in 1926 en zijn carrière beslaat meer dan 60 jaar en ruim 100 films en 50 tv-afleveringen. Zo speelde hij onder meer rollen in Cool Hand Luke, The Godfather Part II, Alien, Repo Man, Paris, Texas en The Green Mile. Dit jaar was hij nog te zien in de serie Twin Peaks. Hij werd 91 jaar oud.

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of culturele centra in heel Vlaanderen.

In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in CC de Kollebloem in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

De volgende edities van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vinden plaats op: 20 februari in CC Ter Dilft, 20 maart in CC de Kollebloem, 17 april in CC Ter Dilft, 15 mei in CC de Kollebloem en 19 juni 2018 in CC Ter Dilft.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

De film wordt een maand op voorhand aangekondigd.

Regie: John Carroll Lynch
Land: Verenigde Staten
Met: Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston