Wanneer

  • di 02 januari 2018
    van 20.00u tot 22.19u

Prijs

€ 6,00 (5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Politie, thriller

Oliemagnaat J.P. Getty is de rijkste man ter wereld, wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome ontvoerd wordt door de Italiaanse maffia. De ontvoerders eisen 17 miljoen dollar.

Wanneer de miljardair weigert een cent te betalen voor de jongen, ontvangt zijn familie het afgesneden oor van de jongen. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA agent zal Gail vindingrijk moeten zijn om haar zoon te bevrijden zonder geld.

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner en Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. Hij kan daarvoor rekenen op een uitzonderlijke sterrencast met o.m. Michelle Williams (Shutter Island, Manchester by the sea) en Mark Wahlberg (The Departed).

In een ongeziene move heeft Scott en het team achter het ontvoeringsdrama beslist om Kevin Spacey uit de film te knippen. De steracteur, die sinds enkele weken langs alle kanten beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag, speelde in de film oliemagnaat J. Paul Getty. Niemand minder dan The Sound of Music-legende Christopher Plummer neemt de rol van Getty over.

Regie: Ridley Scott
Land: Verenigde Staten
Met: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer

Leeftijd: vanaf 16 jaar