Wanneer

  • di 17 oktober 2017
    van 20.00u tot 22.01u

Prijs

€ 6,00 (6 euro basisprijs5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
Theaterzaal CC de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Het thema dit jaar: je gezondheid verdraagt geen uitstel

Overal in België worden op en rond www.17oktober.be activiteiten opgezet die de strijd tegen armoede in het licht zetten. Puurs, Bornem en Sint-Amands stellen samen met De Schakel een totaalprogramma voor. De rode draad? Samen tegen armoede en sociale uitsluiting!

Félicité, een vrijgevochten, trotse vrouw, is zangeres in een bar in Kinshasa. Haar leven wordt volledig overhoop gehaald als haar 14-jarige zoon het slachtoffer wordt van een motorongeval. Om zijn operatie in het ziekenhuis te kunnen betalen, gaat ze koortsachtig op zoek naar een oplossing in de straten van Kinshasa, een arme maar bruisende stad vol muziek en dromen.

De hoofdrol in deze sociaal-realistische film wordt vertolkt door zangeres Véro Tshanda Beya Mputu, die zowel met haar aantrekkelijke zang als met haar expressieve gezicht op een buitengewone wijze de verschillende gemoedstoestanden van haar personage weet te vertolken.

De film gooide hoge ogen op het laatste festival van Berlijn en werd er terecht bekroond met de Zilveren Beer (Grote Prijs van de Jury).

Regie: Alain Gomis
Land: Frankrijk, België, Senegal
Duur: 121 minuten
Met: Véro Tshanda Beya Mputu, Gaetan ClaudiaPapi Mpaka
Leeftijd: iedereen