Wanneer

  • di 24 oktober 2017
    van 20.00u tot 21.31u

Prijs

€ 6,00 (6 euro basisprijs5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
Theaterzaal CC de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Thriller, drama

Cargo is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. De drie broers worden vertolkt door Sam Louwyck, Wim Willaert en Sebastien Dewaele. Naast hen zijn er ook rollen weggelegd voor Roland Van Campenhout, Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu. Het scenario werd geschreven door Gilles Coulier en Tom Dupont.

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

Bevergem-regisseur Gilles Coulier: ‘Ik wilde met karakterkoppen werken die zouden passen in de harde wereld van de visserij.’

Cargo is de openingsfilm van het Filmfestival van Oostende.

Regie: Gilles Coulier
Land: België
Duur: 91 minuten
Met: Sam Louwyck, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Gilles De Schrijver
Leeftijd: vanaf 12 jaar