Wanneer

  • di 19 september 2017
    van 20.00u tot 21.34u

Prijs

€ 6,00 (6 euro basisprijs5 euro abonnementsprijs (per 4 voorstellingen))

Waar

naam
Theaterzaal CC de Kollebloem
adres
Forum 92870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Komedie

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of culturele centra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in CC de Kollebloem in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

‘Sant in eigen land is Claire Denis nooit geweest, zelfs niet in Cannes. Gelukkig heeft dat de Franse cineaste er de voorbije kwarteeuw nooit van weerhouden een veelzijdig en fascinerend oeuvre uit te bouwen, wat haar vooral in Angelsaksische contreien de nodige cinefiele accolades heeft opgeleverd. Ook dit jaar ging haar nieuwste prent niet in première in de officiële selectie, wel op het nevenfestival Quinzaine des Réalisateurs. Denis, die zich nooit op één stijl of genre heeft laten vastpinnen, waagt zich zowaar aan een romantische komedie, met Juliette Binoche en Gérard Depardieu dan nog wel. Ze zette er zelfs haar sciencefictionproject High Life, met Robert Pattinson in de hoofdrol, tijdelijk voor on hold. Opzijgeschoven worden door hippe dames uit de filmwereld: R-Pats is het ondertussen wel gewoon.’ – Knack Focus

De volgende edities van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vinden plaats op: 17 oktober in CC Ter Dilft, 21 november in CC de Kollebloem en 19 december 2017 in CC Ter Dilft.

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

De film wordt een maand op voorhand aangekondigd.

Regie: Claire Denis
Land: Frankrijk
Duur: 94 minuten
Met: Juliette Binoche, Philippe Katerine, Gérard Depardieu, Xavier Beauvois
Leeftijd: iedereen