Wanneer

  • vr 27 oktober 2017
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 14,00 (12 euro abonnementsprijs / 13 euro kortingsprijs (voordeelpas bib, -18j - +60j, lerarenkaart) / 14 euro basisprijs)

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Tranen met tuiten láchen tijdens een zinderende avondshow? Comedian Kamal Kharmach zorgt ervoor.

Hij staat scherper dan ooit. Letterlijk, want hij gaat 120 kilo lichter door het leven. En figuurlijk, want hij voorziet zijn onderwerpen van een snedig randje.

De jonge Kamal lijkt misschien alle schaamte voorbij. Maar vanbinnen voelt hij zich nog altijd de onzekere dikkerd, de arme Marokkaan. Met zijn debuut serveert hij je de talrijke veranderingen in zijn leven. Hij laat je zien hoe groot het verschil is tussen wat anderen over je denken en wat jij over jezelf denkt. Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn voor hem geen cadeau, maar wél een vruchtbare voedingsbodem voor een smaakvolle voorstelling.

Regie: Peter Schoenaerts

Biografie
Het gaat hard voor Kamal Kharmach. In 2014 charmeert hij publiek en jury tijdens Humo’s Comedy Cup 2014. Hij schopt het tot in de finale en rolt zo BV-land binnen. Misschien zag je hem al opduiken in De Slimste Mens, Mag ik u kussen, De Allesweter, Everybody Happy, De Drie Wijzen, … Kamal werkt ook achter de tv-schermen én stampte ondertussen de Antwerpse comedyclub Lebowski’s uit de grond.