naar top
Menu
CC De Kollebloem

Freddy on Ice - Freddy de Vadder

op vrijdag
17 november
foto: 18 - Freddy de vadder.jpg

Wanneer

  • vr 17 november 2017
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 15,00 (13 euro abonnementsprijs / 14 euro kortingsprijs (voordeelpas bib, -18j - +60j, lerarenkaart) / 15 euro basisprijs)

Waar

naam
THEATERZAAL DE KOLLEBLOEM
adres
Kloosterhof 22870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Bij de naam Bevergem denk jij ongetwijfeld aan de Canvas-serie én aan Freddy De Vadder.

En je hebt geluk, want in juni zie je de besnorde comedian aan het werk in zijn nieuwste show Freddy On Ice. Zet je schrap, want het wordt een spectaculaire show. De eeuwig jonge held neemt je mee op een sensationele tocht door zijn onvoorspelbare leven. Met zijn ontwapenende humor dartelt de iconische West-Vlaming sierlijker dan ooit over het podium.
Freddy On Ice is De Vadders zesde zaalshow. De comedian tast de grenzen af tussen fantasie en werkelijkheid. Zijn verhalen zitten vol afwisseling: ontroering en liefde, maar ook spanning en lef. Genoeg om jong en oud in de ban te houden.
Klaar om je schaatsen aan te binden? Bereid je dan voor op een wonderbaarlijke voorstelling waar je met een glimlach op je gezicht naar buiten glijdt.

Biografie
Freddy De Vadder is het alter ego van Bart Vanneste (°1970). In 2015 was hij de centrale figuur van de Canvas-serie Bevergem. Het idee en het scenario zijn van zijn hand, bijgestaan door een aantal streek- en zielsgenoten.
Vannestes alter ego bleef niet lang onopgemerkt na een succesvolle doortocht in Studio Brussel-programma Studio Kafka. Zijn overwinning in Humo’s Comedy Cup zette hem volledig in de schijnwerpers. Er was geen ontkomen aan: professionele profiteur Freddy De Vadder moest plots aan de bak als stand-upcomedian. En dat bevalt zijn publiek goed, want nu, twintig jaar later, toert hij tot ver buiten onze contreien.
Freddy De Vadder is een opvallend personage. In zijn platte West-Vlaams schopt hij vrolijk de heiligste huisjes omver. Choquerend? Misschien. Maar vaak tovert de pinten drinkende kettingroker ook verrassend intelligente inzichten tevoorschijn. Een intrigerende mix die ervoor zorgt dat jij aan zijn lippen hangt.

Tekst en spel: Bart Vanneste
Idee en concept: Bart Vanneste en Thierry Lepoutre
Coach: Dries Heyneman en Wannes Cappelle
Licht en techniek: Dave Werbrouck
Productie en management: BB - Bram Bostyn

www.freddydevadder.be