Wanneer

  • za 17 maart 2018
    van 20.00u tot 21.30u

Prijs

€ 17,00 (17 euro abonnementsprijs / 19 euro kortingsprijs (voordeelpas bib / -18 + 60j / lerarenkaart) / 20 euro basisprijs)

Waar

naam
grasveld naast sport- en evenementenhal
adres
2870 Puurs

Organisatie

naam
CC de Kollebloem

Contact

e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Circus Ronaldo is een begrip. Danny, telg van de circusfamilie, trekt solo op tournee met Fidelis Fortibus. Dat betekent: trouw aan de dapperen – zie het als eerbetoon aan de circusfamilies die zo verknocht zijn aan tradities.

Je treedt een circustent binnen waar alle artiesten overleden zijn. Alleen de clown blijft over en weigert te vertrekken. Met krachtige illusies brengt hij de overleden zielen weer tot leven. Dit warme spektakel zoekt de grenzen op tussen circus en theater. De show was genomineerd voor ‘Beste Productie’ tijdens het Theaterfestival 2016 – wij snappen heel goed waarom.

In de pers
“Fidelis fortibus. Trouw aan de dapperen. Het is een titel die verwijst naar de oude nomadische circussen die trouw blijven aan hun tradities. Maar even dapper is deze Danny Ronaldo […]. Dapper door de band tussen circus en theater opnieuw aan te halen […]. Dapper door de verstilling te durven toelaten in het spektakel, maar evengoed door zich even verbeten in de piste te weren als een stierenvechter in een arena.”
Liv Laveyne, De Morgen (3 mei 2015)
“In Circus Ronaldo's Fidelis Fortibus toont Danny Ronaldo dat trouw zijn aan het verleden
moedig én lastig is. Met geestig circus tot gevolg dat op een spectaculair intieme manier gul is met emoties en levenswijsheid.”
Els Van Steenberghe, Knack Focus (29 juni 2015)