Wanneer

  • za 14 juli 2018
    van 20.00u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Oppuurs
adres
2890 Sint-Amands

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Oppuurs is de eerste nieuwe locatie van het vernieuwde zomerprogramma van Puurs en Sint-Amands. We serveren een topper. En wat voor één!

Laura Tesoro

Nog altijd maar 21 jaar... En wat een palmares ondertussen! Acteren in Familie, runner-up in The Voice van Vlaanderen en nu al coach in de kidsversie. Een deelname aan het Eurosongfestival met een top-10 plaats. En ze is co-presentatrice van Belgium Got Talent. Zij brengt ambiance. Zij is een publiekstrekker. Zij is kei sympathiek én super enthousiast… Zij is Laura Tesoro. En zij heeft alles om van jouw event er een enorm feest van te maken.

Met haar hits Outta Here, What’s The Pressure, Higher, BEAST… is ze niet van de hitradios weg te slaan. Oppuurs... Houd u vast!

 

Six & Sara

Six & Sara is een allround party-coverband, ontstaan uit een combinatie van doorwinterde rockers enerzijds, en een niet te stoppen hoopje aanstormend conservatoriumtalent anderzijds.

 Van diep uitgewerkte covermedleys, tot de grootste hits van vroeger en nu — deze groep heeft het allemaal in huis. Met popcovers van Sting tot Rudimental, van Toto tot Dr. Alban, en van Led Zeppelin tot Maroon 5, zijn deze zes topmuzikanten en klassezangeres Sara Van Crombrugge de ideale band voor elk feest of evenement waar plezier gemaakt wordt!

Bereid je voor op een onvergetelijke avond!

Meer info over Six & Sara.

 

Met de steun van de Vlaamse Overheid.