Wanneer

  • do 08 november 2018
    van 14.00u tot 20.00u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Evenementenhal de Kollebloem
adres
Kloosterhof 12870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
website
http://www.ccbinder.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Wij nodigen alle Puurse 60-plussers en leden van een erkende Puurse seniorenvereniging graag uit op het jaarlijks seniorenfeest. Een onvergetelijke show vol zang, dans en humor! En zoals de voorbije jaren voorzien we busvervoer vanuit Ruisbroek en Breendonk.

Eddy Herman is de geknipte gastheer voor onze shownamiddag. Met de nodige dosis humor en gekende meezingers gidst hij u doorheen de volledige shownamiddag.

Showballet Showcase behoort tot de top van onze showballetten. Door hen wanen we ons in de Lido van Parijs met een frissen en eigentijdse bewerking van cabaretnummers.

Loic Molla is een internationale variété artiest die heeft opgetreden in Las Vegas bij Cirque Du Soleil. Hij was stuntman in verschillende James Bond films en is afkomstig uit Antibes.

Carto(o)n-Act brengt 40 internationale & nationale artiesten mee naar deze show. Van Madonna tot Natalia en Grease tot Eddy Wally. Allen komen ze een bezoekje brengen op het podium.

Margriet Hermans brengt haar gekende hits uit de jaren 90 afgewisseld met haar leuke verhalen en gekende meezingers. Margriet staat er opnieuw en dat zal je zeker ervaren.

Koen Crucke zet de temperatuur meteen enkele graden hoger. Met een eigentijdse Benny Neyman medley tot Paul Anka en een mooie ode aan Piaff. Geen licht klassieke operette maar gekende meezingers en swingers.

Bron: UiTinVlaanderen.be